FOLKEKIRKENS TVÆRKULTURELLE CENTER, RIBE STIFT´S PERSONDATAPOLITIK BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER
Vi har opdateret vores privatlivspolitik. Privatlivspolitikken træder i kraft d. 1.juni.2021. I den nye privatlivspolitik fremgår det tydeligt hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor de indsamles og i hvor lang tid de opbevares. Ligeledes kan du i privatlivspolitikken læse mere om dine rettigheder, hvordan du gør indsigelse eller hvordan du søger indsigt i dine personoplysninger. Folkekirkens Tværkulturelle Center, Ribe stift (Forkortes FTC) behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

FORMÅL FOR INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.
Indsamling af personoplysninger hos FTC sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til organisationens aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, så vi kan levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, tilmelding til en kirkelig handling eller ansøge om hjælp og kurser gennem FTC
Du accepterer at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til den ansvarlige person.

KVAGLUND SOGNS DATAANSVARLIGE
Den dataansvarlige er Folkekirkens Tværkulturelle Center, Ribe stift, Kvaglundparken 18, 6705 Esbjerg Ø. Den dataansvarlige er ansvarlig for, at personoplysninger behandles og opbevares på forsvarlig vis.
Ønsker du at kontakte den dataansvarlige kan det ske ved fremmøde på Kvaglund Sogns Kirkekontor på ovennævnte adresse eller pr. mail info@ftc-ribestift.dk.

AFTALER MED DATABEHANDLERE
FTC har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på FTC´s vegne:

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de i en periode af 1 år ikke er blevet genanvendt. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. CRM systemet tilgås ved personlig adgangskode, der kun kendes af specifik udvalgte personer. Hvis det gælder Personfølsomme oplysninger har kun ansatte i kirken, som er særligt bemyndiget til at behandle personfølsomme oplysninger adgang til disse.

COOKIES
Vi bruger 2 slags cookies på vores hjemmeside.

  • _fb_chat_plugin, benyttes til at indsamle oplysninger om brugerens interaktioner med hjemmesidens Facebook chatfunktion.
  • Common/cavalry_endpoint.php, Indsamler præferencedata på en specifik bruger på tværs af hjemmesider. Formålet er at optimere annoncernes relevans, samt sikre at den samme bruger ikke får vist den samme annonce flere gange end tiltænkt.

 

ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER
FTC er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger eller framelde dig vores kommunikationsformer f.eks. invitationer til vores arrangementer.
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig samt hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på webmaster@kvaglundkirke.dk
Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: webmaster@kvaglundkirke.dk
Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

ÆNDRINGER TIL DENNE SKRIVELSE
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 28.april.2021