Billedet viser Rømø strand med en klar himmel og mennesker der ligger på stranden og som er ude at bade.

I uge 28 har vi igen i FTC, LM, Haderslev stift, Kolding provsti og Indre Mission været på en tværkulturel sommer lejr. Vi har været mange samlet fra mindst 16 forskellige nationaliteter. Og vi har skabt nye relationer og nye venskaber.

I år har deltagerne været fra blandt andet Irak, Iran, Indien, England, USA, Ukraine og Filippinerne.
På lejren afholdt vi bibeltimer og efterfølgende havde man mulighed for at snakke om dagens emne og fremlægge sit eget synspunkt. Selv børn, unge og teenagere havde en tilrettelagt bibeltime som passede til deres alder.
Og mange syntes at få noget fantastisk ud af det.

Men ikke kun troen forbinder os denne uge. Vi leger, tager på tur sammen og har oplevelser sammen. Man kan komme på kanotur, være kreativ med at male på sten og papir. Der har været arrangeret en tur til Rømø hvor vi legede i en lege og labyrint park og kom på stranden for at bade. Dette takket være en ekstra stor økonomisk støtte. Og deltagerne nød det og mange ønskede at besøge Rømø igen engang. Specielt de Ukrainske flygtninge har oplevet en stor imødekommenhed og gav os en fantastisk afslutning på ugen med et takkeråb.

Den Tværkulturelle sommerlejr giver så meget til dem som er kommet til Danmark under tvang eller flugt, men os der var ledere for mindst lige så meget ud af det. Uanset hvad har lejren en stor betydning for mange og skaber rum og glæde til at være sammen om Gud og fællesskab.