Portræt billede af Cecilie Haahr Lodahl. Tekst på billedet "Vi siger velkommen til Cecilie Haahr Lodahl, praktikant".

Vi siger i denne tid velkommen til en ny praktikant som skal arbejde med kommunikation i Folkekirkens Tværkulturelle Center i Ribe stift. Ønsker I at møde hende kan I tage en tur i kirken tirsdag til fredag i arbejdstiden og få en hyggelig snak med hende.

Hun har skrevet en lille præsentation af hende selv som du kan læse her…

Hej! Jeg er den nye praktikant i Folkekirkens Tværkulturelle Center ved Kvaglund Kirke. Jeg hedder Cecilie, er 28 år, gift og bor her i Esbjerg. Min mand og jeg har en datter, Edith, på et år, og hun er vores livs største gave. Jeg studerer professionsbacheloren Kristendom, Kultur og Kommunikation på 4. år. Jeg kan se frem til en spændende praktik i FTC, hvor jeg bl.a. skal være med til at afholde “Kvinder møder Kvinder”, hjælpe med noget Alpha undervisning og deltage i Al Massira i Hviding. Derudover skal jeg bl.a. arbejde med kommunikationsopgaver, som at skrive artikler, arbejde med hjemmesiden, skabe opslag og videoer til Facebook samt designe flyers og plakater. I min fritid holder jeg af at være sammen med familie og venner, være i det kristne fællesskab, dyrke sport eller nyde naturen. Igennem min praktik ser frem til at blive en del af det gode betydningsfulde arbejde her i FTC og Kvaglund Kirke.”

Vi ønsker Cecilie velkommen til fællesskabet og ønsker hende en god og oplevelsesrig praktik.