Portræt billede af Lars Aa Kristensen. I baggrunden ses de hvide mænd i Esbjerg.

Så er det officielt!
Byd velkommen til Lars Laxtein Aa Kristiansen – den nye tværkulturelle medarbejder i Folkekirkens Tværkulturelle Center, FTC, ved Kvaglund Kirke.

Lars er 45 år, gift med Maria og far til to drenge.

De sidste 10 år har Lars arbejdet som bedemand i Esbjerg og omegn.

Her har han haft kontakt til folk fra alle sociale lag og kulturer. Han har hjulpet mennesker i krise, så de får energi og glæde tilbage. Han har også en del erfaring med begravelser fra andre kulturer.

Lars siger om sig selv: ”Som person, fungerer jeg godt i det tværkulturelle og tværkirkelige miljø og føler mig ikke kun dansk efter 2 år i Spanien og sammenlagt næsten 10 år i USA. Jeg har mærket på min egen krop og sjæl hvad det vil sige at være fremmed i et andet land, på godt og ondt. Når muligheden er der for at udvise venlighed mod dem der ikke er født her, så griber jeg den ofte, også fordi jeg selv har prøvet at stå i et nyt land med et ordforråd på omkring 20 ord, og kigget efter et venligt ansigt. Min kone Maria er fra USA, og derfor er vores fællessprog blevet engelsk, dog godt krydret med spanske og danske ord”.

Lars tiltræder stillingen midt/slut august og tager over efter Poul Martin Nielsen, som går på efterløn d. 1. juli.

Vi glæder os til at byde Lars velkommen i medarbejderflokken ved Kvaglund Kirke. Tag godt imod ham, når I møder ham