Ringkøbing

Ringkøbing og Rindum sognes Menighedspleje


Gennem de sidste mange år har en gren af vores Menighedspleje haft god kontakt med de fleste af de nydanske grupper, som vi har her omkring. Vi har 6 møder om året, hvor vi mødes til forskellige aktiviteter. Møderne er åbne for alle uanset kultur eller religion.

Menighedsrådene og Yś Menś klubben støtter økonomisk.


Vi har også et samarbejde med kommunen, som orienterer om nytilkomne, og vi sender indbydelser ud.


Vi har mødtes om fællesspisninger, og med en professionel syrisk kok i spidsen, blev der fremtryllet lækre arabiske retter på grillen til de mange fremmødte familier, som hver havde medbragt salater og kager.


Men de fleste møder er nu i Spejdergården, hvor der er plads til udendørs aktiviteter for børnene - samtidig med, at vi kan få en god snak og en kop kaffe med de voksne. Vi har bla. haft fastelavnsfest, hvor der har været op til 100 mennesker og mange forskellige kulturer, og det har været rigtig festligt. Vi har grillet meget, haft besøg af Falck, tryllekunstnere bla. Henny Solskin, som var rigtig god til børnene.

Vi har haft en udflugt hvert år, og det fortsætter vi med. 


Det er et stort ønske  om - særligt for de nyankomne familier - at komme til at kende nogle danskere, så de kan få lært om det danske samfund og få mulighed for at øve sig i det danske sprog. Det er lykkedes os at få knyttet personlige kontakter i flere tilfælde, og vi er hele tiden på udkik efter danskere, som er villige til at være venskabsfamilie eller f.eks. lektiehjælper. Disse kontakter er meget givende og til stor glæde for begge parter, og det har vi mange gode eksempler på.


Vi har fået oparbejdet et godt fællesskab, og vil man gerne være med der, eller vil man høre mere, kan man henvende sig til kontaktpersonen:


Birgit Beiter, Ringkøbing 9732 0986 eller 20443583

birgitbeiter@gmail.com   


Opdateret d. 7. juni 2019


Birgit Beiter

Tlf. +45 9732 0986 el. 2044 3583

E-mail: birgitbeiter@gmail.com

OM OS


Vi har hovedkontor i Kvaglund Kirke i Esbjerg. Vi arbejder med det Tværkulturelle i hele Ribe sitft og ønsker du/I hjælp til opstart af et Tværkulturelt arbejde er du/I velkommen til at kontakte os.


God fornøjelse med det Tværkulturelle arbejde.

KONTAKT HOVEDKONTORET


Kvaglund Kirke Esbjerg

Kvaglundparken 18

6705 Esbjerg Ø


T. +45 8140 3039

E.  info@ftc-ribestift.dk

W. www.ftc-ribestift.dk

Send sikker e-mail til Stiftpræst

Copyright 2012 - 2016 FTC, Ribestift All rights reserved