Fortællinger1

Mellemkirkeligt udvalg under Ribe Stiftsudvalg for Kirkens møde med andre inviterer igen i år sammen med biskoppen alle folkekirker og menighedsråd i stiftet til at deltage i den fælles gudstjeneste med migrantmenighederne iblandt os.


Det er sidste søndag i januar, søndag den 26. januar 2020 kl. 14.00 i Ribe Domkirke med efterfølgende samvær og underholdning på Ribe Katedralskole.


I år kommer Lise Petersen og står for underholdningen til kaffen. Hun er kendt for bl.a. udgivelserne ”Grøn som en abe”, ”Bred dine nådesvinger” og ”Alletiders Historie”, og hun vil med sit band peppe eftermiddagen op med en rigtig god familiekoncert for alle.


Sæt kryds i kalenderen og info i kirkebladet og kom og vær med til en skøn eftermiddag i Ribe på tværs af kirker og kulturer.


Vedhæftet er billeder af Lise P (fra Lise P’s hjemmeside) og billeder fra migrantgudstjenesten og efterfølgende underholdning 2019 (fotograf: Anne-Dorthe Moesgaard-Christensen)


Søndag den 26.januar 2020 kl. 14:00

Copyright 2012 - 2016 FTC, Ribestift All rights reserved

OM OS


Vi har hovedkontor i Kvaglund Kirke i Esbjerg. Vi arbejder med det Tværkulturelle i hele Ribe sitft og ønsker du/I hjælp til opstart af et Tværkulturelt arbejde er du/I velkommen til at kontakte os.


God fornøjelse med det Tværkulturelle arbejde.

KONTAKT HOVEDKONTORET


Kvaglund Kirke Esbjerg

Kvaglundparken 18

6705 Esbjerg Ø


T. +45 8140 3039

E.  info@ftc-ribestift.dk

W. www.ftc-ribestift.dk

Send sikker e-mail til Stiftpræst