International Mandeklub

 Den internationale mandeklub, mødes hver tirsdag fra klokken 17,30 til 21,00. Vi er en 10- 20 mænd fra 5-10 forskellige lande som mødes om et varieret program, vi spiser sammen og hjælper hinanden med at lave maden Vi starter med at lave mad klokken 16,00, alle er velkommen til at være med til det. Vi værdsætter fællesskab meget højt, der er altid tid til, samtaler på dansk med hjælp fra andre sprog På programmet er der er sport, udflugter, grill i den fælles kolonihave, livshistorier, besøg, firmabesøg, træning i jobansøgning.


Det er Poul Martin, der har været hovedkraften i at opstarte og udvikle klubben, som er en del af Folkekirkens Tværkulturelle center i Ribe stift( FTC´s) aktiviteter. Der er nu både et programudvalg og en styregruppe, hvor deltagerne i mandeklubben kommer med gode ideer og lægger en arbejdsindsats, for at klubben kan køre godt.


Mange steder oplever man, at det er svært at skabe et internationalt fællesskab, som mænd vil være med i. Her er det lykkedes trods meget forskellig religiøs og etnisk baggrund, uddannelsesniveau og antal år i Danmark. Nogle er nye i Danmark og mangler et godt fællesskab. Nogle er muslimer, andre kristne eller noget helt tredje, nogle forstår ikke meget dansk endnu, andre har været her mange år.


Der er kontakt med mange forskellige nationaliteter, og alligevel oplever vi, at vi har langt mere til fælles end at vi alle er mænd. Poul Martin (tlf.: 5240 4087) leder den internationale mandeklub og kan kontaktes, hvis man vil høre mere om, hvordan man kommer i gang med noget tilsvarende. Vi tror, at der er et behov for et lignende fællesskab for internationale mænd i andre byer i Ribe Stift.Program for International Mandeklub


Visions dokument for International Mandeklub

OM OS


Vi har hovedkontor i Kvaglund Kirke i Esbjerg. Vi arbejder med det Tværkulturelle i hele Ribe sitft og ønsker du/I hjælp til opstart af et Tværkulturelt arbejde er du/I velkommen til at kontakte os.


God fornøjelse med det Tværkulturelle arbejde.

KONTAKT HOVEDKONTORET


Kvaglund Kirke Esbjerg

Kvaglundparken 18

6705 Esbjerg Ø


T. +45 8140 3039

E.  info@ftc-ribestift.dk

W. www.ftc-ribestift.dk

Send sikker e-mail til Stiftpræst

Copyright 2012 - 2016 FTC, Ribestift All rights reserved