International Kvindeklub

Kvinder møder Kvinder er en international klub for kvinder, med forskellige nationaliteter og religiøse baggrunde. Kvaglund Kirke ønsker at være en synlig, åben kirke og ønsker at signalere at vi VIL dem. Vi ønsker at være et synligt kristent nærvær gennem næstekærlighed. Målet er at fremme nydanske kvinders dannelse af netværk, integration og bedre livskvalitet gennem socialt samvær og udviklende aktiviteter, hvor de medinddrages med de ressourcer, de har i f.eks. syning, madlavning, kreativitet og input i samtaleemner.


Det betyder, at vi lærer at lave nationalretter og hører om traditionen, vi syr, fører samtaler om bl.a. kvindens stilling, går i samtale om bøn og faste i de forskellige religioner knyttet til højtiderne. Vi har også undervisning i f.eks. sundhed, opdragelse af børn og skolehjem samtale. Kvinderne foreslår emner til programmer og nogle vælges hvert halve år til at lave det sammen med undertegnede.


Vi mødes hver onsdag kl. 14.00 - 17.00. Hovedparten er muslimer, men også kristne og andre religioner er repræsenteret. Klubben mødes i kirkens hus bag kirken, men de kommer også ind i kirken til bl.a. kvindefester og til Adventsmarkedet, hvor de sælger mad til fordel for Kvindeklubben. Der er tilknyttet 9 frivillige, både danske og ny-danske kvinder. Det er vigtigt at invitere og opsøge ofte, enten man møder kvinder på vejen eller går på husbesøg.
Program for International Kvindeklub


Visions dokument for International Kvindeklub

OM OS


Vi har hovedkontor i Kvaglund Kirke i Esbjerg. Vi arbejder med det Tværkulturelle i hele Ribe sitft og ønsker du/I hjælp til opstart af et Tværkulturelt arbejde er du/I velkommen til at kontakte os.


God fornøjelse med det Tværkulturelle arbejde.

KONTAKT HOVEDKONTORET


Kvaglund Kirke Esbjerg

Kvaglundparken 18

6705 Esbjerg Ø


T. +45 8140 3039

E.  info@ftc-ribestift.dk

W. www.ftc-ribestift.dk

Send sikker e-mail til Stiftpræst

Copyright 2012 - 2016 FTC, Ribestift All rights reserved