Ringkøbing og Rindum sognes Menighedspleje

 

Gennem de sidste mange år har en gren af vores Menighedspleje haft god kontakt med de fleste af de nydanske grupper, som vi har her omkring. Vi har 6 møder om året, hvor vi mødes til forskellige aktiviteter. Møderne er åbne for alle uanset kultur eller religion.

 

Vi har mødtes om fællesspisninger, hvor hver familie har haft mad med til en spændende buffet, og vi har også lånt et skolekøkken, og med fire irakiske kvinder i spidsen blev der lavet en fantastisk arabisk middag til over 70 mennesker.

 

Der er også Sprogcafe i Kirkehuset hver tirsdag kl. 15 til 17.

 

Men de fleste møder er nu i spejdergården, hvor der er plads til udendørs aktiviteter for børnene - samtidig med, at vi kan få en god snak og en kop kaffe med de voksne. Vi har bla haft fastelavnsfest, var vi 64 personer fra 7 forskellige kulturer, og det var rigtig festligt.

Vi har haft en udflugt hvert år. I år d. 20. maj skal vi feks til Bundsbæk Mølle.

 

Det er et stort ønske - særligt for de nyankomne familier - at komme til at kende nogle danskere, så de kan få lært om det danske samfund og få mulighed for at øve sig i det danske sprog. Det er lykkedes os at få knyttet personlige kontakter i flere tilfælde, og vi er hele tiden på udkik efter danskere, som er villige til at være venskabsfamilie eller f.eks. lektiehjælper. Disse kontakter er meget givende og til stor glæde for begge parter, og det har vi mange gode eksempler på.

 

Vi har fået oparbejdet et godt fællesskab, og vil man gerne være med der, eller vil man høre mere, kan man henvende sig til kontaktpersonen:

 

Beiter, Ringkøbing 9732 0986 eller 20443583

birgitbeiter@gmail.com

 

Opdateret d. 27. marts 2017

 

Birgit Beiter

Tlf. +45 9732 0986 el. 2044 3583

E-mail: birgitbeiter@gmail.com

OM OS

 

Vi har hovedkontor i Kvaglund Kirke i Esbjerg. Vi arbejder med det Tværkulturelle i hele Ribe sitft og ønsker du/I hjælp til opstart af et Tværkulturelt arbejde er du/I velkommen til at kontakte os.

 

God fornøjelse med det Tværkulturelle arbejde.

KONTAKT HOVEDKONTORET

 

Kvaglund Kirke Esbjerg

Kvaglundparken 18

6705 Esbjerg Ø

 

T. +45 2947 1909

E. info@ftc-ribestift.dk

W. www.ftc-ribestift.dk

Copyright 2012 - 2016 FTC, Ribestift All rights reserved