Poul Chr. Tulinius

Ny øst-europamedarbejder.

Hej! Jeg hedder Poul Chr. Tulinius og i de kommende måneder skal være med til at arbejde med Ribe Stifts indsats for østarbejdere.

Jeg er meget optaget af at være med til at tage godt mod mennesker fra Østeuropa, hvad enten det er medkristne, eller mennesker med anden eller ingen tro.

Jeg kan hjælpe til, hvis I vil arrangere middag på tværs-arrangementer for østeuropæere eller lignede, og jeg kan være kontaktperson, hvis I ønsker at komme i forbindelse med andre trossamfund i jeres arbejde med medmennesker i jeres sogne.

Er I optaget af at starte en sprogcafé, kan jeg måske også give en hjælpende hånd, og navnlig kan jeg skabe kontakt til mennesker, der ved meget om emnet.

Lidt om mig selv: Jeg har været sognepræst i Varde i mange år, men afsluttede min præstegerning der i august. Nu er jeg stiftspræst, og glæder mig til mine nye arbejdsopgaver.

At række hånden frem til medkristne i Danmark må siges at være en klar pligt. Det må det også være, at hjælpe andre, der nu bor i vort land. Jeg håber, jeg kan være med.


OM OS


Vi har hovedkontor i Kvaglund Kirke i Esbjerg. Vi arbejder med det Tværkulturelle i hele Ribe sitft og ønsker du/I hjælp til opstart af et Tværkulturelt arbejde er du/I velkommen til at kontakte os.


God fornøjelse med det Tværkulturelle arbejde.

KONTAKT HOVEDKONTORET


Kvaglund Kirke Esbjerg

Kvaglundparken 18

6705 Esbjerg Ø


T.  +45 2947 1909

E.  info@ftc-ribestift.dk

W. www.ftc-ribestift.dk

Copyright 2012 - 2016 FTC, Ribestift All rights reserved